Eemdijk 8 – The Lost Tapes

Eemdijk 8 - The Lost Tapes

In 2008 deden we het al, een documentaire van het gezelligste voetbalteam in de regio, maar in 2010 doen we het even stilletjes over. Eemdijk 8 en Potjekak zitten beiden namelijk niet stil. Misschien ook omdat iedereen van Eemdijk 8 op Potjekak komt…? Enfin, het wil nu zo zijn, dat Eemdijk 8 niet alleen in het eerste seizoen in trek was bij de 'filmers', maar ook halverwege seizoen 2 (eind 2008) bleef de videocamera gewoon doorfilmen. Dit beeldmateriaal heeft meer dan een jaar onder een dikke laag virtuele stof gelegen, maar begin 2010 is de stof door Potjekak Videostudio eraf geblazen. Dit resulteert in ruim 20 minuten aan Eemdijk 8 beeldmateriaal uit het tweede seizoen van deze Groene Trein, die elke wedstrijd beter en beter wordt. Geniet mee van trainingen, momenten uit wedstrijden, het bier drinken in de kleedkamers en nog veel meer wat je niet in de documentaire hebt gezien. Potjekak.nl presenteert in samenwerking met Floepie's camera "Eemdijk 8 – The Lost Tapes". >> {swfremote}http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=9348437{/swfremote}

Geef een reactie