Lost Seizoen 1 t/m 5 in 8 minuten

Lost Seizoen 1 t/m 5 in 8 minuten

Het is al meer dan 9 maanden geleden dat de laatste aflevering van het vijfde seizoen van 's werelds beste serie, Lost, werd vertoond op de Amerikaanse televisie. Weet je nog hoe het ging met Kate, Jack, Sawyer, Locke, Hurley en al die anderen? Op de vooravond van het begin van het allerlaatste seizoen, seizoen 6, waar alle mysteries ontrafeld worden, raad ik je aan om de volgende compilatie te kijken. Deze compilatie van maar liefst 8 minuten vertelt het verhaal van 't begin tot het eind! Van seizoen 1 t/m seizoen 5! Dus als je even in 8 minuten weer up-to-date wilt zijn, alvorens je 'zapt' naar het Amerikaanse kanaal (of de Nederlandse aanstaande vrijdag om 22:25 uur op Net 5!), check dan deze compilatie! Overigens is de eerste aflevering van het zesde seizoen extra lang! >> [youtube https://www.youtube.com/watch?v=G3zvM0EzT7c]

Mocht je toevallig nog niet genoeg hebben van Lost, en je wilt nog even de hele boel herleven, maar dan in langer dan 8 minuten? Check dan de volgende video! Drie kwartier 'footage' om weer helemaal bij te zijn!

Down 'm vanaf de volgende locatie:

Superfastfile of deze Superfastfile.
Hotfile
Megaupload of deze Megaupload
Netload
Storage
Depositfiles

Er zit vast wel een goede link tussen. Succes!

Geef een reactie