Avatar en Twister Sequel?

Avatar en Twister Sequel?

We leven in een generatie waar niemand meer iets zelf kan verzinnen. Elke film, die iets ouder is dan 5 jaar, wordt een remake van gemaakt, of komt een vervolg op. Dit hoeft per definitie niet slecht te zijn, maar wordt vaak nooit zo'n hit als het orgineel of als het eerste deel. Maar deze week werden er twee mogelijke sequels (vervolgen) aan het licht gebracht. James Cameron's Avatar en Jan de Bont's gouwe ouwe Twister. >> Avatar is nog lang niet uit de bios, maar James Cameron heeft al wel toegezegd dat er een vervolg komt op deze eerste film. Hoogstwaarschijnlijk gaat hier ook weer een paar jaar overheen. Het zullen er vast geen 10 gaan worden, aangezien de techniek al bestaat. Dit is geen verrassing, aangezien deze film ondertussen al de nummer 2 positie heeft bereikt van de meest opgebrachte films allertijden.

Of dat nog niet genoeg nieuws is, zit Twister (je weet wel, die tornadofilm van jaren gelkeden) acteur Bill Paxton al te speculeren over een vervolg op deze rampenfilm. En net als Avatar zal ook deze hoogstwaarschijnlijk in 3D gepresenteerd gaan worden. Eerst nog groen licht krijgen van de Studio's.

Geef een reactie