Godmode in Windows 7

Image

Windows 7 is nog maar net op de markt, of een stel 'enthousiastelingen' hebben een GodMode ontdekt in dit besturingssysteem! Het is een verborgen Beheermodus, waardoor je in Windows Explorer toegang kan krijgen tot een lijst met alle belangrijke instellingen die je binnen het besturingssysteem kunt aanpassen! Check! >>

Door GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C} op een willekeurige plaats als map aan te maken, worden alle instellingen onder een enkele knop gezet. Je kunt trouwens het woordje GodMode vervangen door een willekeurige andere titel, want het is maar een verwijzing.

Dus ga je gang! Mocht je niet weten hoe een nieuwe map aan te maken, dan is deze functie niet echt iets voor jou! Let overigens op wat je doet, want deze tool kan (mits verkeerd gebruikt) je Windows verkloten!

Geef een reactie