Kerst 2009; Kerstboodschappen

Kerst 2009; Kerstboodschappen

Elk jaar trekken MJ en Potjekak admin WB weer de filmschoenen aan. Voor het 5e achtereenvolgende jaar leek het beide heren wel leuk om zich te verdiepen in de filmwereld. Normaliter dient het oer-Hollandse Sinterklaas als decor voor de film, maar dit jaar werd er een hele andere draai aan gegeven. Aangezien de kerstartikelen al vroeg in de winkel lagen en de lichtjes al vrolijk schenen op deze koude, donkere dagen van december, werd de kerst logischerwijs als onderwerp gebruikt. Kerst is een tijd van vrede op aarde. Een tijd van familie, vrienden, gezelligheid en voor de meesten onder ons natuurlijk ook lekker eten en drinken met dierbaren om ons heen. Vooral dat laatste speelt een grote rol in deze film. Een film met als budget een krat bier, een vijfjarige ervaring in de filmwereld en natuurlijk een breed scala aan film- en muziekkennis. Deze attributen maken van deze film een aannemelijke aaneenschakeling van knulligheden en leuke droge humor in een dikke winterjas. Vergeet daarbij natuurlijk niet dat ene stukje 'Christmasfeeling' die je overhoudt aan de voortreffelijke muziekkeuze en passie die de hoofdrolspeler uitstraalt. Pak een biertje, of een warme chocolademelk met slagroom, druk jezelf in een luierstoel, zet de volume van de speakers op 100% en geniet van WB en MJ's kerstfilm "Kerstboodschappen". >>

{swfremote}http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=8243434{/swfremote}

Geef een reactie