Eemdijk 8 – Nieuwland 6 (05-12-2009)

Image

O, Kom er eens kijken… Op de verjaardag van die ouwe Sint, moeten we weer tegen Nieuwland 6. Hopen dat we veel cadeautjes krijgen van de Sint. Goed weer bijvoorbeeld.>>

UPDATE 05-12-2009: En ook deze wedstrijd is afgelast! En natuurlijk een leuk overwinningkje. Vorige keer dat we Nieuwland bestreden, hadden we een karige overwinning. Onze slechtste overwinning dit jaar van nummer laatst. En ja dan komt er een nabeschouwing waarin staat dat we superslecht hebben gespeeld. Dat Nieuwland 6 de gelegenheid had om wat sterkere spelers van hogere teams in te zetten, werd dan niet vermeld. Ook al kwamen ze toen niet zomaar door onze verdediging, het was wel hard vechten. Laten we maar in onze handjes knijpen dat ze weer niet mannetjes van de A1 meenemen naar onze velden. Verzameltijd is half 12 en voor de opstelling zie hieronder. Updateje: Dirk is toch afwezig en WB gaat weer de nul houden heb ik gehoord in de wandelgangen. Image

Geef een reactie