Voorbeschouwing Eemdijk 8 – DOSC 3 (28-11-2009)

Image Als het goed is, hebben we de afgelopen wedstrijd tegen DOSC 3 met 10 – 3 verloren ofzo? Het was de allerlaatste wedstrijd van het seizoen en man of the match AZari kreeg zijn vrijgezellenfeest. Hij mocht op een plek staan waar hij kon uitblinken… namelijk keeper. Erg succesvol was die wedstrijd uiteindelijk niet.>>

UPDATE 28-11-2009 10:52 uur: Alle wedstrijden in onze competitie zijn afgelast!
Nu is natuurlijk alles anders. Geen vrijgezellenfeest, geen laatste wedstrijd en sterker nog… geen punten te verliezen. We hebben nog steeds 2 achtervolgers met maar 3 punten achterstand. VOP 5 mag tegen Nieuwland bewijzen dat ze meer kunnen scoren dan wij en SVM 5 mag tegen Posthoorn 4. Waarmee we natuurlijk hopen dat Posthoorn 4 weer een stunt uithaalt zoals het ook tegen Cobu Boys gedaan heeft. Cobu Boys zal VOP 4 wel gretig inpakken vanwege puntenverlies van hun groter zusje (VOP 5 red.). Cobu Boys heeft ook verloren van DOSC. DOSC die op een negende plek staat, waarvan je dit dus niet zomaar verwacht, kan je daarom hiermee ook indelen in de categorie “stunters”. Een gewaarschuwd mens telt voor 2. Hoop ik dat we zaterdag dan met een hoop man in het veld staan….mits het onstuimige weer de wedstrijd door laat gaan. Tenslotte natuurlijk de opstelling. Aangezien ik gister afwezig was vanwege nog steeds een deuk in mijn rug van afgelopen man of the match, weet ik de opstelling niet. Ik gok dat held Hip als eerste zijn tactische mening en kennis van zaken hieronder in de reacties zal plaatsen. Alvast bedankt Hip!

Geef een reactie