Nieuwland 6 – Eemdijk 8 (0-1)

Nieuwland 6 - Eemdijk 8 (0-1)

Een wijs man zei na de wedstrijd tegen mij: "Slecht spelen, maar toch winnen; dat is een kampioensteam!". Dat is eigenlijk de hele wedstrijd in een notendop. Eemdijk 8 speelde slecht. Vele kansen bleven onbenut. Japio kreeg de bal er vele malen niet in, evenals Vullis. Ook niet toen men alleen voor de keeper stond. Zelfs al stond de keeper niet op zijn plek, en was er een open schot kans vanuit een hoekschop, zelfs dan werd er naast geschoten (WB.red). Puk wist in de voorhoede ook geen puntje mee te pakken/Een wedstrijd om snel te vergeten, en waar absoluut geen woorden aan vuil gemaakt moeten worden. Maarrrr… Een wedstrijd wordt niet gewonnen als er geen doelpunten worden gemaakt. Keeper, coach, talkshowhost en ambtenaar in functie Hip had vóór de wedstrijd een kleine openbaring toen hij het scorebord zag. >> Er kon niet met dubbele cijfers gewonnen worden, aangezien het scorebord voor de uit- en thuispelende ploeg maar één cijfer besloeg. Hip openbaarde zijn 'profetie': "Ik ga er voor zorgen dat er een 1 op het scorebord komt te staan!". Met die 1 bedoelde hij dus het cijfer 11. Hij had gelijk… deels! Het cijfer 1 kwam inderdaad op het scorebord te staan, maar dan van de enige treffer van deze (zenuw)slopende wedstrijd: AzAri was de gelukkige! AzAri speelde een sterke wedstrijd en werd zo tot Man of the Match benoemd! Terecht!

Vele kansen werden niet benut, en Nieuwland wist nergens gevaarlijk te worden. Geen enkele kans (buiten slechte afstandschoten om) kreeg dit team. De verdediging daarentegen stond wel goed, waardoor het scoren voor de Inglourious Green Basterds uitbleef.

Een wedstrijd om snel te vergeten, en waar geen ellenlang verslag om heen gebreid kan en mag worden. Leef van dag tot dag en kijk uit naar volgende week… ofzo…

Aangezien dit verslag niet al te lang is, en we geen cartoon hebben gezien afgelopen week, weet ik het toch goed gemaakt! Check de cartoon! Klik erop voor de 1280×1024 versie!

Klik hier voor de vergroting!

Geef een reactie