Voorbeschouwing Nieuwland 6 – Eemdijk 8 (21-11-2009)

Image Nummer 1 tegen nummer laatst. Dat hebben we vaker meegemaakt… alleen dan waren wij nummer laatst.  Dit keer zijn we officieel 3 punten los, zijn wij nummer 1, Nieuwland nummer laatst en komt de welbekende dat-varkentje-wassen-we-wel-even-wedstrijd. Jaja.. die briljante gedachtes hadden we afgelopen zaterdag ook. Maar daar denken we nou liever niet aan.>> We moeten ook niet denken dat Nieuwland slechts 1 punt heeft verzameld.  Onderschatten is altijd gevaarlijk. Sterker nog… ik kan mij een wedstrijd nummer 1 tegen nummer laatst herinneren dat zelfs wij geen punten hadden en toch een gelijkspel regelden tegen nummer 1 (tegen Roda 46 red.). Niet zomaar de 2 vingers in je neus stoppen. Dat wordt moeilijk voetballen. Ik verwacht dan ook geen mindere inzet dan wat er gisteren met de training was. Stel we zien mensen te lanterfanten, dan zeg ik dat deze mensen net zoals gisteren een strafrondje veld rennen. Lijkt mij ook zeer komisch om te zien. Dus hup we gaan dat varkentje eventjes effectief-fel erop-beheersend- bal laag over de grond-wassen. Om daarna de welverdiende biertjes te drinken en te kijken wat onze concurrenten doen. Voor de opstelling zie hieronder het visuele grasveld met spelers. Wortel heeft afgemeld. Lijkt mij dat Hip en/of Gijs de spelende man wordt, WB en/of Dirk het doel bezetten en de rest spreekt voor zich. Alhoewel… behalve dan de rest op de bank. Niemand heeft daarvan zich nog af of aangemeld. Eef! Wanneer kom jij nou eens ballen!!! Image

Geef een reactie