Voorbeschouwing De Bilt 6 – Eemdijk 8 (16-11-2009)

Image

En zoals meneer de buienradar nu aan het buienradarren is, dan kunnen we ons weer zorgen maken of we aanstaande zaterdag mogen voetballen. Gelukkig weten we dat direct deze zaterdag, want we mogen tegen De Bilt 6. En waar wordt altijd netjes het weer gemeten…? juist! >> Lees ik trouwens nu net dat De Bilt sportgemeente van het jaar is geworden! Het zal ook weer eens niet. Mogen wij er naar toe blijken het allemaal topsporters te zijn. Zullen we dan eindelijk eens weer met de voeten op de grond blijven. Want met al onze overwinningen stijgt het wel in onze kop. Even de tegenstander analyseren. We kennen immers deze nog niet. De Bilt 6 staat 9e met maar liefst 7 punten. Heeft 2 weken geleden gewonnen met 8-0 van VOP4 en afgelopen zaterdag verloren met 7-2 van VOP 5. Wat zegt dat? Bar weinig. We weten in ieder geval dat deze heren wel sowieso scoren.
We zullen zien. Ten eerste of het doorgaat, ten tweede wie deze tegenstander is. Zie onder de opstelling voor deze zaterdag.

Image

Geef een reactie