Voorbeschouwing Eemdijk 8 – VVZA 3

ImageHet wordt afgelast! Dat is mijn eerste gedachte nu ik al 2 dagen troostloos naar buiten staar, recht zo die buien in! Misschien met een goede vrijdagzonnetje kunnen de velden gered worden. En anders… de blubber in.>> En dan wordt het glieren door de jongens van VVZA 3. Want deze vrienden van VOP 5 zijn onze tegenstanders aanstaande zaterdag. VVZA 3, de A3 van vorig jaar van VVZA dus eigenlijk VVZAA 3 staan momenteel 6e na 2 keer op een rij te hebben verloren. De eerste van een VOP 5 waarvan we weten dat die sterk spelen en afgelopen zaterdag van SVM 5 waarvan we weten dat dat team ook aanzienlijk versterkt is. (SVM 4 is opgeheven red.) Geen reden om deze wedstrijd in de categorie 'makkelijk' te plaatsen. Ik denk gerust 11 gezonde snelle ventjes in het veld. Dus ik zie mijzelf vrijdagavond niet in de kroeg naast Booka staan. Ik ga gewoon netjes en keurig die 3 'japio'biertjes drinken om zaterdag scherp klaar te zijn voor een strijd die we afgelopen zaterdag ook geleverd hebben. Maar goed.. zoals onze Bullet altijd zegt: 'Jongens kijk nou niet naar die tegenstanders, maar naar jezelf". Dan kijken we maar naar onszelf. We hebben zaterdag een tamelijk complete selectie. Enigen die afwezig zijn, zijn Puk en Azari. Van nEverss weten we het dan nog niet… Gizmo is wel terug op het veld, die mag met mij gaan ruzien wie er naast Wortel komt te staan. Verder zullen de linkse poten WB en Mouse wel 90 minuten willen spelen. Rechts wordt netjes verdeeld door HWD, Bullet en Darren. Poepjeslaters Floep en Marty als Laatste Voorstopper Man. Voorin combi Japio/Vullis/Rikea. En op doel ons nog niet gepaseerde (klopt nu op mijn houten tafel) doelman Hip.
Ik zeg… we kunnen het. Tot zaterdag mits het doorgaat. 11 uur afscheid nemen van je vrouw. Half 12 verzamelen. Half 1… bikkelen maar.

Geef een reactie