Voorbeschouwing Eemdijk 8 – VOP 5 (31-10-2009)

Image Zoals onze wekelijkse briljante cartoon het al vermeldt, hebben we morgen onze drankderby. VOP 5 komt op bezoek en naast dat gezellig is, zal het ook spannend worden. VOP 5 heeft naast Cobuboy en ons ook 15 punten, wat ze hiermee 1 van de kanshebbers voor de uiteindelijke nummer 1 maakt.>> Spannende tijden dus. Gelukkig kennen we de veel gebruikte uitspraak van Mouse uit onze koppie die we hier eens een keertje kunnen toepassen. "VOP 5? Nog noooooit van verloren!!". Vorig jaar voor het eerst VOP 5 op de velden ontmoet en twee keer van kunnen winnen. Helaas blijkt dit een team wat steeds meer gaat leren van het voetbalspelletje en was de tweede wedstrijd tegen elkaar (waar 2 kratjes bier op stond) pittiger dan de eerste.  Misschien ook omdat er bier op het spel stond… en we weten hoe belangrijk dat voor VOP is. Uit de verhalen die ik zo op de gang hoor, geloof ik dat Eemdijk 8 niet helemaal compleet is voor de wedstrijd. Maar dat geldt ook voor VOP 5. Die heeft namelijk een Spakenburgse eenheid met familypak condooms gestuurt naar Brazilie. Nu maar hopen dat VOP 5 geen heren uit de hogere teams gaat verzamelen. Dat zou de balans van gelijke teams goed verstoren. Hoe dan ook het gaat spannend worden. En naast dat een aantal blauwen naar de topper AZ-blauw gingen kijken, heb ook ik verzuimd om op de training te komen. De opstelling weet ik niet, maar ik zuig wel wat uit mijn duim. Maar ik lees nu zo op het kakpotje dat Hip en Japio nog in een dubio zitten… we gaan dus gewoon ouderwets 15 min. voor tijd de opstelling verzinnen. Wedstrijd begint om 12:30, verzamelen om 11:30. En vanavond 4 biertjes drinken Japio. Zullen we vast nodig hebben.

Geef een reactie