Voorbeschouwing VOP 4 – Eemdijk 8 (17-10-2009)

Voorbeschouwing VOP 4 - Eemdijk 8 (17-10-2009)

Wederom komen we oog in oog met een tegenstander waar we 2 jaar geleden met ruime cijfers van verloren, VOP 4. Uit verloren we met 6-1 en thuis verloren we met 1-3. Het was adn ook ons eerste seizoen en hadden erg weinig ervaring. Met de ervaring die we nu hebben, kunnen we ze 'makkelijk' pakken. >> Uiteraard zet ik het woord 'makkelijk' tussen aanhalingstekens, aangezien een foutje in een klein hoekje zit. Natuurlijk mag ik niet zo denken (en om eerlijk te zijn denk ik ook echt niet zo!), maar mijn onderbuikgevoel zegt me dat we wederom met ruime cijfers gaan winnen. Dit heb ik dan ook ingevuld in de poule, hehe…

Als we kijken naar wat VOP 4 dit seizoen gepresteerd heeft en wat Eemdijk 8 voor elkaar heeft gekregen, dan heeft Eemdijk 8 toch wel een spreekwoordelijk streepje voor. Wel natuurlijk zo'n prachtig, dun, gephotoshopped streepje, zoals ze in de Playboy ook altijd doen…

Met positieve uitslagen als 11-1, 2-8, 5-0 en 5-2 kan ik alleen maar zeggen: ga zo door! Het verschil tussen VOP 4 is nu wederom, net als 2 jaar geleden, erg groot… Maar nu is dat in positieve zin voor De Groene Hulk. Laat mij mijn nieuwe camera uitproberen op de dag van het kampioenschap. Laat mij wederom die smaak in mijn mond hebben van een overwinning en natuurlijk dat positieve biergevoel na de wedstrijd. Laat Eemdijk 8 toekomen wat ze verdient! Laat de slidings voor wat ze zijn, aangezien het op het kunstgras erg pijnlijk kan zijn. Laat ook je smoesjes achterwege, want op kunstgras zijn geen polletjes ;-)

Allemaal heel leuk en aardig, maar het belangrijkste is natuurlijk "Laten we voetballen zoals alleen Eemdijk 8 voetbalt!"

Amen…
Update 16.10.09: En nu de opstelling
Image

Geef een reactie