Voorbeschouwing Eemdijk 8 – Posthoorn 4 (10-10-2009)

Image Wel 20 mm neerslag wordt voorspeld voor aanstaande zaterdag. Gaan de wolken extra huilen omdat we tegen Posthoorn 4 moeten? 0-7 en 2-5 (beide verliezen) waren de vorige uitslagen tegen deze mannen. Sla maar eens met een hamer op je duim. Dat was de gerelativeerde emotionele pijn die we toen voelden. >> Gelukkig was dat 2 jaar geleden en is in die tijd genoeg veranderd. Goeie spelers hebben ons elftal versterkt en nog sterker, de rest van het team kan eindelijk eens een balletje trappen. Desalwelteplus zullen we ons best moeten doen, want deze heren uit Amersfoort waren vorig jaar kampioen van hun 6e klasse. Een prestatie waar wij al 2 jaar naar uitkijken. Kennelijk mogen we deze heren niet onderschatten. We gaan ervoor. Aanvang is 11:30 en onderstaand is de opstelling. Vergeet u ook niet de Eemdijk 8 poule? Ik en Kubbie staan nog steeds eenzaam bovenaan.
Image

Geef een reactie