Disney’s A Christmas Carol (2009) Trailer

Disney's A Christmas Carol (2009) Trailer

Het verhaal van Charles Dickens, A Christmas Carol, is wel een miljoen keer verfilmd, maar blijft toch een geweldig verhaal. Ebenezer Scrooge haat kerstmis en wordt op kerstnacht bezocht door de 3 geesten van het verleden, heden en toekomst. Eind dit jaar komt de meest recente versie van dit verhaal uit. Disney's A Christmas Carol. Wederom een productie van Disney, maar dan volledig in de stijl van The Polar Express uit 2004, en ook geregiseerd door Robert Zemeckis (van o.a. Back to the Future 1, 2, 3, Cast Away en Forrest Gump). Volledig computergeanimeerd. Meester acteur Jim Carrey 'speelt' hier Scrooge. 26 November komt de film in de bioscopen, maar de trailer is hier te bewonderen. >> {flvremote}http://media2.firstshowing.net/firstshowing/achristmascarol-tlr1_h480p.flv{/flvremote}

Geef een reactie