Voorbeschouwing SVM 5 – Eemdijk 8 (18-09-2009)

Image Voor wie het nog niet weet. Aanstaande zaterdagavond hebben we een feestje van Wortel himself met zijn pa die we stiekem wel als coach willen sjeffen. Of misschien ook niet, want we doen alles verkeerd in zijn ogen (behalve Wortel). Hoe dan ook… zaterdag is de kans een euforie te creëren, dit dan te uiten op het feest en daarmee pa Wortel te overtuigen dat we het wel waard zijn voor begeleidend werk.>>
Dusdanig is het doel om SVM 5 te verslaan. SVM 5 (niet SVMM) mocht vorig jaar zichzelf SVM 4 noemen. Maar vond dat toch iets teveel van het goede waardoor ze zichzelf degradeerden naar het vijfde. Niet een al te slechte beslissing, want nu in de 6e klasse overtreffen ze zomaar VOP 5 met 4-2. Scoren kunnen ze wel met hun 2 topscoorders (allebei 2). Voor onze verdediging de taak om deze aanvallers het moeilijk te maken. Zoek de aanvallers maar alvast op op hun website En uiteraard hebben we de opstelling alvast voor je klaar. Niet mee eens?? Uit hieronder je reactie. Het mag. Let op! We moeten een stukkie rijden dus wees op tijd!!! Verzamelen: 13:30 uur
Image

Geef een reactie