Voorbeschouwing Eemdijk 8 – Cocu Boys 5 (12-09-2009)

Image Het seizoen begint weer!!! En voordat we met z'n allen in de kroeg dronken worden omdat we kampioen zijn geworden, moeten we het wel eerst bewijzen. Want kampioen word je niet zomaar…. >>

En dat blijkt dan maar weer voor aanstaande zaterdag. Met een gezonde selectie van 18 heb je het voordeel om regelmatig mensen te wisselen. Nu zijn er al 5 afwezigen te tellen. Met 2 mensen op de bank, die niet op de training opdagen, moeten we onszelf bewijzen tegen Cobu Boys. Cobu Boys?? Ja man… dat is de leukste voetbalclub in omstreken . Dusss… misschien hebben we mazzel en zijn ze inderdaag erg leuk en is hun drinkgedrag ook in het voetballen te merken. Tot zover de wedstrijd mogen we nog niet onderschatten en wordt het vast hard aanpoten. Tenslotte is het ook voor hun de eerste wedstrijd, en een goeie kans, om de eerste plek te behalen. Half 12 verzamelen om een die hard warming up te doen. Hier… de opstelling. Image

Geef een reactie