Avatar (2009) Trailer

Avatar (2009) Trailer

James Cameron heeft na zijn wereldberoemde film Titanic niet stilgezeten en brengt aan het einde van dit jaar zijn langverwachte nieuwste film uit, Avatar. Na kassuccessen als Aliens en Terminator 1 en 2 brengt hij wederom een science fiction-verhaal op het witte doek. Net als in Aliens vertolkt Sigourney Weaver een van de hoofdrollen naast Sam Worthington en Zoe Zaldana. Het gaat over een oorlogsveteraan in de toekomst, Sully, die onvrijwillig met enkele anderen naar de planeet Pandora wordt gebracht om deze te koloniseren voor de mensheid op Aarde. De bevolking van die planeet, de Na'vi, doen er alles aan hun volk te beschermen tegen de mensen en Sully raakt betrokken bij hun vrijheidsstrijd. De eerste Teasertrailer is al uit. Een mix tussen Ferngully, Starship Troopers en Star Wars als je het mij vraagt. {flvremote}http://media2.firstshowing.net/firstshowing/Avatar-trailer-HDfull.flv{/flvremote}

Geef een reactie