Waar is toch dat zebrahondje voor?

ImageGelukkig is het nog zomer en kan dit nummertje nog rustig geknald worden uit je i-Pot. Het betreft de nieuwe cover van Kaoma, nu gemixed met Gregor Salto: Lambada 3000.>> Voor de historie freaks: De Lambada is een Braziliaanse dans en werd eind jaren tachtig in één klap wereldberoemd door de hit van de band Kaoma. Het liedje "Lambada" kwam in 1989 uit en is een cover van "Llorando se fue" uit 1982 van de Boliviaanse groep Los Kjarkas. Nog belangrijker is de clip van het vorige nummertje waar een gezellig jochie het jong leert en oud gedaan doet met een leuk meisje + de gezellige dames die vriendelijk huppelend met de billen door het beeldscherm gaan. Met het jaartal 1989 dikke pron zomaar gratis en voor niets. Maar het allerbelangrijkst is natuurlijk dat er gewoon Nederlands gesproken wordt in dit nummer. Let er maar op. "waar is toch dat zebrahondje voor?" Wat mij betreft had dit De Zomerhit van 2009 moeten zijn. [youtube https://www.youtube.com/watch?v=CeGdh0MpnjI]

Geef een reactie