Vakantietijd op Potjekak

Vakantietijd op Potjekak

Aangezien Potjekak af en toe ook een break nodig heeft, en wel een vakantie verdiend heeft, zal er aankomende 2 weken weinig gepost worden. Deze jongen zit vanaf zaterdag 8 augustus met zijn luie gat in het oh zo warme (lees: gloeiendhete en benauwde) Egypte, genietend van een ijskoud biertje in een all-in 4-sterrenhotel. Bij deze wens ik jullie allen een goede voortgang van 'the holidays' toe en vertrouw ik op de overige admins en hosts dat ze jullie ook voorzien van de leukste posts over van alles en niets. Met andere woorden, eventjes 2 weekies rust. Overigens zul je niet veel missen, aangezien er in deze tijd weinig leuke nieuwtjes en/of filmpjes te zien zijn. Net als de TV treedt elke pagina in de herhaling en dat wil Potjekak niet.

Geef een reactie