The Lovely Bones (2009) Trailer

The Lovely Bones (2010) Trailer

Regisseur Peter "Lord of the Rings" Jackson komt weer met een nieuwe film op de proppen. Deze keer niet een film van wereldformaat à la de LOTR-trilogie of King Kong, maar gewoon een 'bescheiden' thriller over moord, genaamd The Lovely Bones. Met in de hoofdrollen Saoirse Ronan, Mark Wahlberg en Rachel Weisz. Susie Salmon is een meisje van 14 jaar, die verkracht en vermoord werd door haar buurman. Haar familie gaat op zoek naar de moordenaar, evenals Susie zelf (als geest ofzo). De familie krijgt door haar verlies toch weer een betere band, hoewel de moordenaar er alles aan doet, om niet gepakt te worden, maar ondertussen ook weer toe wilt slaan. Een mix van drama en thriller. Check de trailer. [youtube https://www.youtube.com/watch?v=YzQHPECkhsU]

Geef een reactie