I Love You Phillip Morris Trailer

I Love You Phillip Morris Trailer

Sinds Eternal Sunshine Of The Spotless Mind heeft Jim Carrey geen klapper meer gemaakt in de filmindustrie. Helaas, aangezien het toch wel een van de meest getalenteerde acteurs van dit moment is. Komedies, drama's, thrillers, alles kan hij. Nu komt hij echter weer met een komedie in de bioscopen, waar hij een homofiel gaat spelen. Steven Russel is getrouwd en heeft een kind. Hij belandt in de gavangenis en wordt smoorverliefd op een celgenoot, genaamd Phillip Morris (gespeeld door Ewan McGregor). Morris wordt vrijgelaten en Russel doet er alles aan om te ontsnappen, om zo bij Morris te zijn. Komt ergens in 2010 pas in de bioscopen, maar de Franse trailer is al te bewonderen. >> {swfremote}http://www.allocine.fr/blogvision/18905345{/swfremote}

Geef een reactie