Rick Astley overleden

Rick Astley overleden

147
0

Image

Het nieuws is nog vers van de pers, maar er wordt zojuist gezegd dat 80's ster Rick Astley ("never gonna give you up") is overleden. Het is niet heel betrouwbaar, maar het wordt gemeld op iReport.

UPDATE 10:10 uur: Bericht is verwijderd van iReport. Waarschijnlijk fake…

UPDATE 12:00 uur: Inderdaad, het is fake. Wist je dat Britney Spears ook dood is?

DELEN
Vorig artikelWhat does the internet think?
Volgend artikelThe Informant (2009) Trailer

GEEN REACTIES

 1. ik heb toch het gevoel dat jullie niet goed waren maar eerder dat de tegenstander super slecht was. in de eerste helft werden er makkelijk 4 ingeschoten en in de 2e helft maar 2. en een tegendoelpunt wat je uiteraard niet mag vergeten. op papier een leuke uitslag maar had denk ik wel beter gekund.

  maar wel gefeliciteerd hoor jongens

 2. Zo weer 15 minuten van mijn leven…. ahum, WB was weer een TOP verslag!! Joehoe whao :woohoo: :woohoo: TOP!! Ga zo door, ga zo door… hup wb hup!! Hand in hand kameraden hand in hand voor WB!! daar hoorden zij engelen zingen.. WB! WB! oh ja nu nog psv lied, WeeBee! WeeBee!

  Zo nu genoeg veren gehad WB? :woohoo:

 3. booka heb grotendeels gelijk, het had veel meer kunnen worden en ook het tegendoelpunt had niet gehoeven.
  Alleen het 2e en 5e doelpunt zijn noemenswaardig, de rest was gewoon lelijk. Maar dat lag ook aan waterwijk, zij kunnen best voetballen dat bewees begin tweede helft maar fysiek zijn ze echt niets. Gaan geen duel aan.

  Hier konden we eens ons voetbal laten zien. Ik ben van mening dat er aardig gevoetbald is, de zijkanten konden nog wel meer worden gebruikt. Gerrit zocht in eerste instantie alleen jaap. Achterin is weinig lange ballen gebruikt en wortel had ook mooi -maar onbegrepen- passes.

  Zaterdag Hees dat ondanks de lage klassering laatste drie wedstrijden 12 gescoord heeft (maar ook 16 tegen)

  Verdediging zal dus wat alerter moeten zijn. :kiss:

LAAT EEN REACTIE ACHTER