Dancing Inmate’s Michael Jackson tribute

Dancing Inmate's Michael Jackson tribute

Dat de plotselinge dood van de Koning van de Popmuziek een grote indruk op de wereld heeft gemaakt, blijkt wel uit alle eerbetonen, alle toplijsten en natuurlijk uit alle media. Radio, TV en het internet staan boordevol met Michael Jackson. Je kan je reet niet meer keren, of je hoort wel een kreetje à la Michael Jackson voorbij komen. Hetgeen toch wel het meest indruk op mij heeft gemaakt, zijn de 1500 Dansende Gevangenen uit de Cebu Provincial Detention and Rehabilitation Center op de Filipijnen. Halverwege 2007 deden deze veroordeelden al de clip Thriller na, wat overigens perfect is uitgevoerd, en wereldwijde bekendheid kreeg (meer dan 25 miljoen hits op Youtube). Nu kindervriend Jackson dood is, hebben deze oranje-geklede Filipijnen in 10 uur een nieuwe dans in elkaar geflanst, ter nagedachtenis aan Michael Jackson. Kijk mee! >> [youtube https://www.youtube.com/watch?v=OK25cfzdTTg]

Geef een reactie