Voorbeschouwing BFV Toernooi 2009 Speelronde 2

Voorbeschouwing BFV Toernooi 2009 Speelronde 2

Met al meer punten dan vorig jaar (maar evenveel doelpunten) beginnen we aan de tweede speelronde deze avond. De zenuwen gieren door ons lijf, aangezien dit dè ronde moet zijn, waar de punten in gepakt kunnen worden. Hubun en FC Vullis. Gaat FC RidíCULO net als in haar debuutjaar (2007) stunten tegen FC Vullis, en dus winnen, of is FC Vullis gegroeid? En dan hebben we het nog niet eens over Hubun… >>

FC Vullis weet al een paar jaar achter mekaar nipt te verliezen. FC RidíCULO eveneens. Beide teams weten ook niet door te breken tot in de verliezersronde, nog niet eens te spreken over de finaleavond. Helaas. Vanavond spant het er dus om. Is Vullis uit op wraak, of blijft RidíCULO heer en meester in deze strijd? We gaan het zien.

Tja. Voordat deze strijd losbarst om 19:30 uur, mogen we eerst om 18:45 uur aantreden tegen Hubun. In eerste instantie geef je ze nog geen dubbeltje, totdat je de twee spelers ziet voetballen, die waarschijnlijk ook helemaal niets te maken hebben met Hubun. Deze twee zijn toch wel de spelers waar voor uit gekeken moet worden. Zij kunnen namelijk wel een balletje trappen, dus daar moet niet licht over gedacht worden. Gewoon strak verdedigen, ze geen enkele meter ruimte gunnen en gewoon altijd alert blijven. Dan moet het wel goed komen.

Vanavond doet onmisbare en snelle beuker Guido ook weer mee. De enige persoon die niet aan voetbal doet. Ironisch als je het mij vraagt. We zullen zien!!!

Geef een reactie