56 Sterren Tattoo op gezicht

Image

Normaliter gebeuren dit soort dingen alleen maar in het land van de onbegrensde mogelijkheden, Amerika, maar nu zijn ze bij de zuiderburen ook goed bezig. De 18-jarige Kimberley Vlaeminck wilde graag 3 sterretjes bij haar oog getattoeëerd hebben, maar kreeg er maar liefst 56. Zelf zegt ze dat ze in slaap was gevallen. Uiteraard! We vallen allemaal in slaap als er met een naald net naast je oog wordt geprikt. Uiteraard staat het Wereld Wijde Web niet stil, en hebben ze hier leuke Photoshopprojectjes van gemaakt.

UPDATE 18-06-2009: Alsof het sterrenvrouwtje al niet genoeg in de zeik is genomen, hebben we hier ook nog een Kimberlizer. Maak nu drie (of 56) sterretjes op je eigen gezicht!

UPDATE 2: Of is dit toch een stunt van de Belgische radiozender MNM?

UPDATE 3 – 22-06-2009: Hmmm, toch niet een stunt!

Geef een reactie