Shutter Island (2010) Trailer

Shutter Island

Martin Scorsese, de man die een Oscar won voor zijn film The Departed, heeft wederom een nieuwe film gemaakt waar Leonardo DiCaprio de hoofdrol in speelt. Deze keer is het niet een actiefilm, maar een echte thriller. Dit is ondertussen al de vijfde samenwerking tussen Martin en Leo. DiCaprio speelt in Shutter Island een U.S. Marshall in 1954, die op zoek gaat naar een moordenares, die is ontsnapt uit een TBS-kliniek op Shutter Island. Een plotseling opstekende orkaan verbreekt de verbinding met het vasteland waardoor ze nu op zichzelf zijn aangewezen. Voor meer info, check de waanzinnige trailer! Wederom een film om naar uit te kijken. >> {flvremote}http://media2.firstshowing.net/firstshowing/shutter-island-trailer.flv{/flvremote}

Geef een reactie