Prototype

Prototype

Een tijdje geleden heb ik de eerste beelden al gezien van deze heftige game, maar hij is vanaf morgen eindelijk officieel te koop. Uiteraard zwerft het al ergens rond op het net (en wij hebben het gevonden). Je speelt 'mens' Alex Mercer, een prototype met oneindig veel kracht. Een epidemie breekt uit in Manhattan, New York, waar op dat moment ook de pleuris uitbreekt, als de Special Forces de stad veilig proberen te maken. Gewoon oneindig veel bloed, geweld, gevlieg, gesloop. Een lekker sadistisch spel, waar je zowel horizontaal als verticaal door Manhattan kan zweven en vliegen. Check de 3 minuten gameplay, en de "Pindakaas"-links. >> Download:
Check hier de NZB of de Torrent of deze Torrent.

3 Minuten gameplay:
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=L0hrpf9oSW4]

Geef een reactie