The Final Destination Trailer

The Final Destination Trailer

Ondertussen al het vierde deel in de Final Destination reeks, waar het eerste deel het meest verrassend en het best is. Waar ze bij Fast and Furious het woordje "The" weglieten bij het 4e deel, zo voegen ze het bij deze film toe. The Final Destination. Het concept is niets nieuws, aangezien de Dood ook hier weer een stel tieners achtervolgt en de een na de ander het loodje legt. Daarentegen ziet de trailer er wel leuk uit. Deze film zou in vele bioscopen uit komen in 3D, maar hier in de Lage Landen betwijfel ik het nog. Check toch de trailer, die waarschijnlijk dvd/blu-ray voer wordt voor het overgrote deel van de Nederlanders. >> {flvremote}http://media2.firstshowing.net/firstshowing/final-destination-4-trailer.flv{/flvremote}

Geef een reactie