Lost S05E16-17 – The Incident (Seizoen 5 einde)

Lost S05E16-17

Zoals eerder aangegeven hebben we de laatste 2 afleveringen voor je van het vijfde seizoen van de hitserie Lost. Spannend, grappig, droevig, maar vooral erg verslavend! Deze laatste 2 afleveringen bedragen intotaal 2 uur aan Jack, Kate, Sawyer, Lock, Hurley en al het andere Lost gerei! Uiteraard gaan we niet uitleggen waar deze afleveringen over gaan, aangezien dit de spanning niet ten goede komt! >> Uiteraard is deze op vele manieren te verkrijgen:

Torrent HDTV Divx 700 MB
Torrent 720 HDTV x264 Divx 2.19 GB
Megashares 700 MB Divx
NZB 700 MB Divx (voor nieuwsgroepen)
Megaupload 700 MB Divx

Ben je niet zo goed in Engels, kun je natuurlijk ook de ondertiteling downloaden (dit is pas beschikbaar vanaf morgen!)

Geef een reactie