The Hunt For Gollum

Image

Lord of the Rings is al een tijdje op dvd te verkrijgen en de mooielandschappen van Nieuw Zeeland zijn nog steeds niet van ons netvlies verdwenen. Een groepje fans heeft met een budget van zo'n $3000,- een 40 minuten durende film gemaakt. Een extra hoofstuk in de Lord of the Rings trilogy. Het verhaal volgt een afgezant van Isildur, die op zoek gaat naar Gollum. Gollum zou meer van de Ring af weten en deze informatie is van groot belang voor de volgende Ringdrager. Op 3 mei is de première te bewonderen online, maar de trailer hebben we al voor je. Ziet er ondanks het minimale budget en de lookalikes best goed uit. >>

UPDATE 04-05-2009: De film is sinds gister online te bewonderen!

{swfremote}http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=2567014&server=vimeo.com&show_title=1&show_byline=1&show_portrait=0&color=&fullscreen=1{/swfremote}

Geef een reactie