Voorbeschouwing Huizen 8 – Eemdijk 8 (25-04-2009)

Image

Begin november, ondertussen al bijna een half jaar geleden, ontvingen we de spelers uit Huizen ook op sportpark De Vinken. Het geluk was toen niet aan onze zijde (0-3 eindstand). Eemdijk 8 is de afgelopen 6 wedstrijden ongeslagen en voelt zich geroepen om er nog een wedstrijdje bij op te tellen. >>

Zaterdag is het weer zover. Eemdijk 8 gaat voetballen tegen de Taatjes. Weliswaar op de Wolfskamer in Huizen, maar dit mag de pret niet drukken. Er wordt altijd gevoetbald voor 't plezier en natuurlijk voor die winst. Of het nou een knollenveld is, met bergen en kuilen, of een kunstgrasveld met rubberen balletjes, het maakt allemaal niet uit. De laatste 6 wedstrijden zijn we ongeslagen, omdat Eemdijk 8 een team is met karakter. Met lust om te winnen. Van een achterstand van 2-1 terugkomen naar 2-4 zegt toch wel genoeg.
Waar andere teams de moed opgeven en denken dat ze er zijn, bikkelt Eemdijk 8 nog even door. Ook al is de opstelling wat anders dan normaal.

Image

Er is hier en daar een wijziging doorgevoerd, maar zou niet meer fataal moeten zijn voor een team als dit. De laatste keer met een fatale wijziging was toch wel tegen 't Vliegdorp (van 0-2 naar een 5-2 verliespartij). Dit laten we niet meer gebeuren.

Zet frustratie en boosheid om in karakter en schreeuw niet eindeloos in 't rond op je medespelers (Japio?). We proberen er allemaal het beste van te maken, we willen allemaal winnen, en zet dat beetje lucht, wat er normaal geschreeuwd wordt, in tijdens een sprintje richting het doel!

Kom op Eemdijk 8! Laat me 7 vingers, van 7 ongeslagen wedstrijden, op kunnen steken aanstaande zaterdag om 15:45 uur.

Verzamelen om: 10:30 uur
Aanvang wedstrijd: 12:00 uur op de Wolfskamer in Huizen

Geef een reactie