Voorbeschouwing Vop 5 – Eemdijk 8 (18-04-2009)

Image Goed… net mijn collega opgebeld. Er staan 2 kratten bier op het spel mannen! Afgelopen zaterdag stond het kampioenschap op het spel en speelden we ook goed… nu ietsje minder maar net zo belangrijk!! We moeten 2 kratten inleveren als we verliezen… maar beter nog… als we winnen krijgen we 2 kratten bier!!! Vop 5 moeten we dus verslaan!!! Verder geen bullit-time/ sprookje/ wrong bet verhaaltjes. Zie hieronder de opstelling aanstaande zaterdag. Let op… met de posities met meerdere namen mogen de spelers zelf op die positie uitzoeken wie er speelt en wanneer er gewisseld word. Henk succes.
Oh ja… we zijn met 17 man. 1 shirt wissel dus. En dat ben ik dit keertje niet… want het wordt niet zo mooi weer als de vorige keer.
Image

Geef een reactie