Voorbeschouwing VVZ ’49 6 – Eemdijk 8 (11-04-2009)

Image

Zaterdag gaan we niet stilzitten. Het kan misschien Sabbatum Sanctum (Stille Zaterdag) zijn, maar Eemdijk 8 zit niet stil, want wij willen voetballen. Door de KNVB ingeroosterd als een 'vrije dag', maar voortreffelijk geregeld door Floep dat we een balletje kunnen trappen. We brengen onszelf naar Soest, om zo de revanchewedstrijd te spelen tegen VVZ '49 6. >>

We hebben nog een appeltje te schillen met de mannen uit Soest. Uiteraard alleen op voetbalgebied, want de vorige keer, 6 december, verloor Eemdijk 8 van ze op eigen veld. Met een krappe 0-1 eindstand kroop Eemdijk 8 teleurgesteld naar de kleedkamer. Ik geef de schuld aan de Goedheiligman, die het nodig vond om de dag ervoor zijn verjaardagsfeestje te vieren.

Gelukkig is hij zaterdag met zijn luie reet in het oh zo zonnige Spanje, want Eemdijk 8 gaat beuken. Eemdijk 8 wíl beuken. Eemdijk 8 heeft punten nodig. Punten om de weken erna nog meer appeltjes te kopen en dus te schillen. Granny Smith en Golden Delicious, get ready to be pealed!

Om 12:30 uur zal de wedstrijd aanvangen en 1 uur en 45 minuten later zal Soest op z'n kop staan en niet weten wat hen is overkomen!
En de opstelling is gemaakt!!!
Image

Geef een reactie