Voorbeschouwing Eemdijk 8 – De Posthoorn 5 (04-04-2009)

Image

Met een droge mond en zonnebril kijken we uit naar zaterdag. We weten allen dat Mouse zijn 29e levensjaar is ingegaan en dit die avond met ons wil vieren, maar het wordt ook nog eens een graad of 20! Zon, zee strand en natuurlijk mooie vrouwen in strakke doorschijnende bikini's.

Oh ja, er staat voor Eemdijk 8 ook nog een mooie wedstrijd op de planning tegen De Posthoorn 5! Tijd om de handen wederom ineen te slaan en te knokken voor de zoveelste overwinning op rij. >>

Om 11:30 uur moeten we allen van het terras afkomen om een uur later een streekderby te kunnen voetballen. Niet dat elke andere wedstrijd in de 6e klasse niet een streekderby is, maar gewoon om even het gevoel te versterken.
We kunnen dit winnen. De afgelopen wedstrijd, wat dateert van 25 oktober 2008, wist Eemdijk 8 te winnen op het veld van de tegenstander. Met 1-3 was de overwinning een feit, met doelpuntenmakers Japio (who else?), AzAri en Steef.

Zaterdag mag Eemdijk 8 zichzelf wederom bewijzen en zich een overwinningshattrick toekennen.

Aangezien het ongelooflijk lekker weer wordt, eis ik een overwinning. Het biertje in de zon moet na de wedstrijd echt als een overwinning smaken. Met andere woorden: zet 90 minuten alle zorgen, stress en verdriet om in karakter en snelheid, en knal die ballen door het net van de tegenstander.

Tot 11:30 uur op Sportpark de Vinken!

Opstelling:

Image

Geef een reactie