Voorbeschouwing Eemdijk 8 – Allen Weerbaar 3 (21-03-2009)

Image

Allen Weerbaar 3 is aanstaande zaterdag onze tegenstander. Daar hebben we nog noooooit van verloren! Helaas ook nog nooit van gewonnen, of zelfs maar tegen gespeeld. Het is dus een complete verrassing wie we treffen op Sportpark de Vinken in ons mooie vissersdorpje. >>

Vanaf 12:30 uur gaan we zien of ze een beetje kunnen ballen. Het is niet een voetbalteam, formerly known as een zaalvoetbalteam, zoals voorheen werd gespeculeerd. Maar gewoon een nieuw team waar weinig over bekend is. We kunnen ze dus niet onderschatten, maar ook zeker niet overschatten. Tenminste, dat schat ik.

Ze hebben al wat wedstrijden gewonnen, dus dat betekent dat ze het best goed doen. Daarentegen was Eemdijk 8 in haar beginperiode ook oppermachtig, dus dat zegt niets.

We gaan gewoon ons eigen spelletje spelen, en puur op karakter de bad-mofo spelen. Ass-kicken tot we bijna niet meer kunnen lopen. We hebben daarna toch een weekje competitieonthouding, dus kunnen we langzaam herstellen.

Ik wil dus geen mietjesacties zien, maar gewoon deurdongdere! Dus f*ck off met die kwast, f*ck off met bruiloften of uitslapen, laat je kids bij moeder de vrouw, met de smoes dat je ze de week erna wel weer extra verwent. Knallen!!!

We laten niet met ons dollen, kloten, spelen, afleiden, trekken, likken, drukken, duwen, onderschatten, of voor de gek houden!

Image

Geef een reactie