Voorbeschouwing Eemdijk 8 – Hees 5 (14-03-2009)

Image

De meeste teams praten minder dan wij…. Maar nu komt er eentje… Hees 5. Nog nooit van verloren. Wel van zijn grotere zusje Hees 4. Dus hier moeten we het ook goedmaken. Alhoewel… wie de collumn van onze kapitein heeft gelezen, weet nu wel beter. We zien het dus wel. >>

Anyway… het trainen was tenminste naar mijn mening wel voor een goed compliment. Eindelijk voel ik gezonde spierpijn en dat betekent dat ik iets nuttigs gedaan heb. Dirk van mij een kusje op je voorhoofd. En ook was de training dit keer op een dinsdag…. Maar dat mocht de pret niet drukken. Gewoon de kroeg ingegaan en zie hieronder de Kuilopstelling. Let wel… dit is altijd maar dan ook altijd onder voorbehoud. Want een Kuilopstelling is soms een Kuilinstelling. Veel gepraat maar weinig doen.

En dan als laatste wil ik jullie dit toch niet onthouden. Een ware Eemdijk 8 fan was afgelopen wedstrijd zo onder de indruk dat deze zijn creativiteit niet kon onderdrukken. Hier is de link . En voortaan hem niet meer plagen. Want met de training was hij een uitblinker.

Tot zaterdag mannen!!!
Image

Geef een reactie