Eemdijk 8 Voetbalplaatjes (deel 2)

Eemdijk 8 Voetbalplaatjes (deel 2)

Er werd mij al gevraagd wie of wat er op het zilveren plaatje staat. Natuurlijk weet ik dat niet. Ik ben ze zelf ook nog niet tegengekomen in de winkels van Nederland, maar ze zullen er vast zijn. Met een oplage van 22 miljoen pakjes door heel Nederland, duurt het even voordat je de zilveren hebt gevonden. Daarentegen hebben we wel de ontbrekende 7 plaatjes voor je. Zonder deze kornuiten kan er geen team opgebouwd worden. Een mix van aanvallers, middenvelders en verdedigers. >>

Darren Smith

Darren Smith
Albert Hop

Albert Hop
Gijsbert Blokhuis

Gijsbert Blokhuis
Henk Wim Duijst

Henk Wim Duijst
Eefbert Vastenhouw

Eefbert Vastenhouw
Gerrit Nagel

Gerrit Nagel
Bort Harm Koelewijn

Bort Harm Koelewijn

Geef een reactie