B.E.N. Vs. Mr. Pit – More Manners Please (Original Mix)

Potjekak Kakplaat

Het is al weer een tijdje geleden, maar het is alweer hoog tijd voor een nieuwe Potjekak Kakplaat. Een echte stevige clubplaat welteverstaan! Beetje techno, beetje trance, beetje club, beetje… van alles eigenlijk. Deze hoorde ik halverwege 2007 veel voorbij komen bij superdj's Tiësto en Armin van Buuren. Helaas een tijdje niets meer van gehoord, maar kwam deze tijdens een zoektocht naar geweldige weekendplaten weer tegen in het geheugen. B.E.N. vs. Mr. Pit – More Manners Please, in de originele mix… zoals ie bedoeld is dus! Zet de speakers harder en de bass vol uit. Beluister 'm hier 'live' op Potjekak, of voeg 'm toe aan je collectie! >> [youtube https://www.youtube.com/watch?v=4v1rJ_w_IXk&fmt=18]

Geef een reactie