Voorbeschouwing Eemdijk 8 – Vliegdorp 3 (14-02-2009)

Image Volgens de grote KNVB planning moet Vliegdorp naar de groene velden komen. En we weten allemaal wat we daarmee moeten doen. Helaas gaat waarschijnlijk Koning Winter voor de zoveelste keer roet in het eten gooien. Vorst zegt buienradar.nl>>

UPDATE: Ondanks het stralende weer is het wederom afgelast… Maar goed…we kunnen er nog wel van dromen. Anders moet ik de hele tijd over die geweldige winnende doelpunt van gisteren hebben. Dat wordt ook zo saai. Had je em trouwens gezien? Ging er mooi in dacht ik zo.
Affijn hier de opstelling volgens de jongens in de Kuil:
Image

Had ik het trouwens al over die ene mooie winnende doelpunt gehad? We konden meteen daarna bier drinken. Zo mooi. De opstelling is natuurlijk helemaal onder voorbehoud. Want ik heb Henk horen praten dat ie wel op zijn knietjes gaat voor een halfje op het middenveld. Ja toch?

Geef een reactie