Voorbeschouwing Eemdijk 8 – Hees 5 (07-02-2009)

Image

Zou het dan toch zo zijn? Mogen we dan eindelijk weer ballen? Mogen we onszelf eindelijk weer bewijzen? De vorst is weg, de vorst ziet sterren, dus we mogen het veld weer betreden. Het groene gras, die frisse lucht. Deze keer niet in de zaal, of op een bikkelhard veld. Nu gewoon op een zacht, groen, wollig veld. ofzo. In ieder geval is de competitie weer begonnen, want de weersverwachtingen voor morgen zijn goed! Vandaag en morgen weinig tot geen regen. Weinig kans op neerslag, dus de velden zijn begaanbaar op De Vinken. >>

Update 06-02-2009 – 12:00 uur: Volgens de KNVB site is de wedstrijd afgelast. Ook VoetbalOpZaterdag meldt dit. Deze keer gaan we het helemaal anders doen. De opstelling is niet zoals vanouds, want dat ging alleen maar goed aan het begin van het seizoen. In die tussentijd zijn er wat blessures voorgevallen, zijn er wat luie beesten ontstaan en hebben we nieuwe backs en middenvelders gekweekt. Ook zelfs nieuwe Laatste Mannen.

In de Kuil is weer van alles besproken. Onder het genot van een biertje en een warme chocolademelk zijn de opstellingen weer uit de kast gehaald. Hip, de coach bij uitstek, heeft als eerste zijn opstelling vrijgegeven:

Opstelling zoals ik t voor ogen heb voor zaterdag.

Hip (of WB?)
H.W.D.* – Marty – Mouse
bORt – (Hip) – Gizmo
DJ – Japio – WickedW
Gerrit – AzAri*

*Hwd -> eef 25 min
*azari -> puk 30 min

Nb. Personele invulling onder voorbehoud (Japio heb vast andere voorkeur(en)).

Het is 5-3-2 en 3-5-2 ineen. Jaap en ik zijn lyrisch. Tactiek volgt zaterdag.
(eigenlijk m.n. dat de zijkanten breed maken in balbezit, MAAR nog belangrijker bij balverlies ruimtes klein maken = compacte organisatie)

Geef een reactie