Voorbeschouwing Eemdijk 8 – DOSC 4 (24-01-2009)

Image
Jeeeeh we mogen weer. En aanstaande zaterdag tegen DOSC die we vorig jaar achter ons gelaten hebben. En we hebben er zin in. Joppietoppie. >>

UPDATE 23-01-2009: De wedstrijd is helaas afgelast vanwege de extreme weersomstandigheden! Er is jeuk aan onze voeten! Na een beste winterstop is er gisteren weer eens getraind in het weiland en het voelde weer goed. Man o man wat werd er weer gebeuld en geblerd tegen elkaar. Dat is weer een goed teken dat we er zin in hebben. Nadat we een rondootje met elkaar gedaan hebben waarin we van elkaar moeten accepteren dat iedereen fouten maakt en dat we dan het met z'n allen moeten oplossen werd deze samenhorigheid zo goed als teniet gedaan in de wedstrijden erna. Scheldje hier, vloekje daar .Eemdijk 8, wij staan klaar. (… dat rijmt).
En in de Kuil werd weer de briljantste opmerkingen gedaan. Theorien kwamen uit die stoffige winterkast en wanneer de goudgele goud rijkelijk vloeide kwamen er ook diverse opstellingen op papier te staan. Helaas weet ik niet meer van hoe en wat. Dat komt vanzelf wel geloof ik. Hoe dan ook… enthousiasme genoeg… zaterdag goed knallen.
… … … als het weer toelaat.

Geef een reactie