Het Oude Rome In Google Earth

Het Oude Rome In Google Earth

52
0

Image

Google Earth gaat steeds verder. Van Streetviews, tot het heelal, tot 3d gebouwen, etc. Alles is tegenwoordig te bewonderen in Google Earth. Zo heeft Google nu ook het Oude Rome van 320 na Christus 'nagebouwd' in Google Earth. Zo kun je meer leren hoe de Romeinen leefden en hoe Rome er toentertijd uit zag. Beroemde gebouwen kun je van binnen bekijken en meer info over deze gebouwen lezen. De geschiedenisleraren kunnen hun biezen pakken. >>

DELEN
Vorig artikelDick Treesie - Ik zie je vaag, Ina
Volgend artikelPyrats

GEEN REACTIES

  1. ’t was inderdaad aanpoten en de kansen, ik denk 55 in totaal, wilden er ook absoluut niet in. Mooi om te zien dat WB’s arendsoog een onterechte buitenspelval heeft gezien, dit had de 0-2 moeten zijn. Gelukkig maar dat Japio alsnog de bevrijdende 2 op het bord zette en de druk hiermee van onze schouders viel.
    Op naar de Zebra’s, hier moeten we toch echt meer kansen benutten. Het creeren van kansen zit verder wel goed.

  2. Ik kom niet trainen trouwens. M,n Terminator knie ligt nog effe bij de smid om mijn titanium-alloy pantser te laten upgraden naar 6e klas rotschoppen 😛 Maar eh zou iemand van de webmasters effe een nieuw item willen plaatsen om te zien of er genoeg interesse is voor donderdag

  3. .W.D. vond het ook nog even nodig om de kracht van deze Ring te misbruiken en zo, zonder ook maar met enige opzet en gebruik van welk lichaamsdeel ook, een tegenstander van achteren neer te halen. Wat een boefje! De Ring werd daarna vernietigd en is nooit meer iets van gezien. Ze leefden overigens nog lang en gelukkig…
    :woohoo: Hahaa

    SpellBreaker 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER