Jackie Chan is Mr.Miyagi en Scream 4 in de maak?

Image

Karate Kid, met die loser die opgeleid werd door een Chinese leraar, wordt net als vele films van de afgelopen tijd in een nieuw jasje gestoken. Jaden Smith (Will Smith's zoon) gaat hier de hoofdrol in spelen. De film wordt niet precies hetzelfde als de Karate Kid, maar er worden elementen uit geleend. Toentertijd was Mr.Miyagi (Pat Morita) de bom en won toen zelfs een award voor zijn rol. Maar het laatste nieuws, vers van de pers, is dat Jackie Chan de rol van Mr.Miyagi op zich neemt. De Kung Fu master die al zijn stunts zelf doet, maar niet kan acteren, wordt de leraar van "Danial San". Zucht. Alsof dit soort nieuwtjes niet de spuigaten uit lopen, is er nieuws over een nieuw vervolg op de Scream reeks! Scream 1 was steengoed, deel 2 matig en deel 3 was vergezocht en in één woord bagger! Waarom een deel 4? Zucht. Het belooft een jongere versie van Scream te worden, en bieden Courtney Cox, David Arquette en Neve Campbell wat centen aan om een rolletje te spelen in dit vierde waarop-niemand-zit-te-wachten-deel van de uitgemolken Screamreeks.

Update 30-03-2009: De nieuwe Karatekid film gaat heten Kung Fu Kid.

Geef een reactie