The Bum Hunter

The Bum Hunter

63
0

The Bum Hunter

Het is al een oudje, uit de reeks van de omstreden BumFights, maar daarentegen wel een klassieker in zijn soort. Een Wannabe Steve Irwin gaat op zoek naar zwervers. Erg leuk! >>

DELEN
Vorig artikelTerugblik naar oud en nieuw 08/09
Volgend artikelUnderground Psycho

GEEN REACTIES

  1. Rationeel zeg ik liever 1-0 winnen, op gevoel maak ik er liever 3 en dan 4-4 gelijk spelen. Over geduld gesproken vind ik wel dat we in de training het geduld op moeten brengen om langer stil te staan bij een oefening, of langer door te spreken wat zaterdag verkeerd ging en hoe we dit aan de hand van een oefening kunnen verbeteren. Inzet dien je niet alleen in de ‘echte wedstrijd’ te tonen, maar ook tijdens de oefeningen of het partijtje aan het eind van de training.

  2. je heb gelijk ari v.w.b. betreft de tariningen. Maar ‘een rotte appel in de mand, maakt al het gave fruit te sjangd’ oftewel als niet iedereen 100% meedoet, werkt dat door op de hele groep. Helaas ben ik zelf ook zo nu en dan daar bij betrokken. Daarom werken we zo af en toe opgesplitst zodat iedereen het leuk vind en dus zich inzet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER