Voorbeschouwing Eemdijk 8 – Maarssen 2 (Beker)

Image

Eindelijk mogen we weer. Helaas de laatste wedstrijd voor de winterstop, maar we mogen in ieder geval weer aantreden. De competitie is dit kalenderjaar over en voorbij en mogen ons bewijzen tegen een 4e-klasser voor de beker. >>

Hoeveel man hebben we nou eindelijk? Volgens mij veel te weinig. Allemaal naweeën van de Oliebollentraining van gister, of kan niemand deze wedstrijd wat schelen… Of zijn het gewoon pussy's? Wat de reden ook is, er zullen 11 man op het veld staan die Eemdijk 8 vertegenwoordigen. Met mijn nieuwe schoentjes hoop ik op een goed verloop van de wedstrijd. Misschien dat we niet winnen (hallo, het is een vierdeklasser!), maar een lekker gespeelde wedstrijd, waarmee we deze helft van het seizoen afsluiten, is toch ook lekker? Uiteraard gaan we alles geven, en zullen we wel proberen om te winnen, maar zullen niet treuren als we verliezen…

Tenminste…. Dat denk ik. Als we net zo spelen als tegen 't Vliegdorp of VVZ '49 dan krijgt het traantje wel de vrije loop over mijn wangen.

Kom op, Eemdijk 8, zet je beste (scorende en verdedigende) beentje voor en sluit deze zaterdag af met een prachtige wedstrijd!!!

Goooooooo Diek 8!

Geef een reactie