Voorbeschouwing Eemdijk 8 – VVZ’49 6

Image

Aanstaande zaterdag is het weer zover. De laatste competitie wedstrijd voor de winterstop. Dit keer mogen we blij thuis spelen om daarna met vrienden after-pakjesavond te houden.>>

Alhoewel… mits de velden goed zijn. Er staat volgens buienradar.nl niet al te veel neerslag op de planning… Maar het blijft wel goed koud waardoor het vocht niet zo snel weggaat. We zullen het wel merken. En als het dit keer weer afgelast wordt, zal Floepie heus niet vergeten ons te informeren dat we gewoon met z'n allen lekker gaan ballen.

Goed…VVZ is de tegenstander en die doen het trouwens nog helemaal niet zo slecht. Vijfde staan ze met een retegoed doelsaldo. Dat komt ook mede dankzij de 11-0 die ze maakten tegenover Waterwijk eerste wedstrijd ooit. Verder pakken ze punten tegen allerlei tegenstanders en verliezen ze alleen van de nummers 1 en 2. Ik vind dat daar 3 naast mag staan (aangezien wij 3 staan snap je?)

Maar een tegenstander om niet te onderschatten dus. VVZ scoort nagenoeg elke wedstrijd wel en als ze zin hebben komen ze gerust boven de 3 doelpunten uit. Ze zullen vast wel een supersnelle spits hebben ofzo.

Toch heb ik er zin in. Niet alleen om de kater van afgelopen zaterdag te verwerken, maar ook omdat genoeg mensen gisteren lekker fanatiek trainden (volgende keer wel warming up jongens… mijn kuiten). En niemand klaagde wanneer we het 4 partijtje gingen spelen. Okee.. nu word ik wel wat cynisch… maar ik vond wel dat de meesten enthousiast waren. Dat is de ambitie die ik wil zien.

Zaterdag half 12 verzamelen. En mits afgelast…. gewoon ook?

Ps. geen bierviltje voor de opstelling. Ik zou het trouwens ook niet durven plaatsen mits Booka's gedachten echt in het veld uitgewerkt zou worden. Iemand anders zet het monsterteam maar in deze post.

Geef een reactie