Nieuwe South Park film?

Image

De eerste South Park the Movie uit 1999 was een geweldige film en een grote hit over de hele wereld. Eric, Kyle, Kenny en Stan speelden de hoofdrol in deze film over een hilarische oorlog tegen Canada. Al 12 seizoenen houden de makers Trey Parker en Matt Stone het vol om zo aktueel mogelijk te blijven en deze aktualiteiten te 'knippen en plakken' in een wekelijkse aniamtieserie. Maar wat leest mijn oog nu? Willen ze mischien stoppen met South Park? Willen ze nòg een film maken? >> Trey Parker geeft in een interview aan de LA Times aan dat de show en het contract met Comedy Central zeker tot 2011 duurt. Of het contract verlengd gaat worden, weten ze nog niet. Maar de beste manier om South Park af te sluiten, en waar ze al eerder aan gedacht hadden, is met nog een bioscoopfilm van de 4 helden.

Ze hadden al veel eerder een idee voor een film, maar de inspiratie was plots op na een geweldige lange aflevering van Imaginationland.

Dus aan de ene kant kijk ik uit naar de film, maar aan de andere kant gaat dit betekenen, dat we 'nooit' meer een nieuwe serie van South Park gaan zien.

Geef een reactie