Voorbeschouwing Hees 5 – Eemdijk 8

Image

Eemdijk 8 staat 3e op de wereldranglijst… in de 6e klasse… reserve 613. Aangezien we dit zo willen houden, om mee te kunnen draaien in de bovenste regionen van deze competitie, moeten we zaterdag gewoon die 3 punten meenemen naar huis. Deze gaan we bemachtigen tegen Hees 5. >>

UPDATE 22-11-2008: Wedstrijd is afgelast.

Na een prachtige en spannende winstpartij vorige week op groene bodem tegen De Zebra's 3, die we wonnen met 2-1 (ik maak weer even een vreugdedansje als ik terugdenk aan die zware 90 minuten), mogen we nu aantreden in het oh zo prachtige Soest. Soest, het plaatsje waar de koeien knapper zijn dan de vrouwen, maar wel lekker gegeten kan worden (Restaurant 't Luyckje.red). We hebben enigszins nog wat goed te maken en een paar rekeningen te vereffenen op het sportpark op de Verlengde Oude Utrechtseweg. Eemdijk 8 wist daar vorig jaar namelijk nipt te verliezen tegen het 4e team van Hees, maar is niet van plan om wederom 3 punten in te leveren. We zijn net goed bezig en hebben de winst-lust te pakken.

Met onderstaande opstelling (inclusief de wissels die in gaan vallen) zie ik één grote bonk karakter! Als we wederom zo beuken en vechten voor een doelpuntje, mogen we dit ene puntje verzilveren en dus verdrievoudigen.

Ik eis dat we deze partij als een winstpartij gaan beschouwen!!!

{gallery}Eemdijk8/2008hees5eemdijk8/{/gallery}

Oh, nog iets, de "ik-figuur" op het plaatje is Marty, die deze opstelling heeft gemaakt, waarvoor dank.

Geef een reactie