Voorbeschouwing Waterwijk 7 – Eemdijk 8

Image

Zaterdag is het opbeur-tijd. We moeten onszelf opbeuren, na de nederlaag van afgelopen zatedrag op eigen veld, tegen Huizen 8. Een zuur verlies, en 3 zeer belangrijke punten verloren. Beetje jammer, maar dat gaan we zaterdag gewoon weer recht zetten! >> We mogen de auto pakken en gaan racen naar Almere. In Almere treffen we Waterwijk aan. Dit team heeft nog maar 1 puntje behaald, maar dat is nog niet een reden om ze te onderschatten. Onderschatten = Eronderdoor gaan. Ofzo…

We moeten gewoon ons eigen spelletje gaan spelen, niet laten 'afleiden' door de spelers of de scheidsrechter. Ook is het niet verkeerd om niet te hard van stapel te lopen tijdens de warming-up en/of een bruiloft mee te maken de vrijdag ervoor. Ook raad ik niet aan om je klem te zuipen in de kroeg, of jezelf te laten verwennen door de vrouw vlak voor de wedstrijd.

Focussen op de wedstrijd, eigen spelletje spelen, de opstelling uit 't hoofd leren en volop buugen!

Image

Optie 1

Image

Optie 2 (Hoera voor Obama)

Geef een reactie